Køkkenmontering

Køkkenmontering

Skal du have nyt køkken – og mangler du en dygtig håndværker til at sætte køkkenet op for dig? Når du først har valgt dit nye køkken, så kan det kun gå for langsomt med at få det sat op, så du kan begynde at udfolde dine gastronomiske evner…

Vi samler og monterer dit nye køkken hurtigt og præcist, men uden at gå på kompromis med detaljerne. Med Tvis Køkkener, Svane Køkkenet og IKEA har vi gode leverandøraftaler, som naturligvis kommer dig til gode.

Vi påtager os gerne hele entreprisen, når du skal have nyt køkken. Så behøver du kun at tale med os, og vi sørger for at trække de relevante håndværkere ind i projektet, så det hele skrider planmæssigt frem. Måske skal du både have lagt nyt gulv, malet vægge og trukket nye ledninger i forbindelse med dit nye køkken?

Alt kan lade sig gøre! Det er kun et spørgsmål om planlægning og selvfølgelig at finde de rette løsninger i forhold til dine ønsker og dit budget.

Køkkenmontering i boligforeninger

Vi påtager sig gerne køkkenmontering i boligforeninger, hvor der skal sættes nye køkkener op i en hel stribe lejligheder eller rækkehuse. Som ansvarlig for en ejer- eller andelsforening eller som hovedentreprenør er du altid velkommen til at kontakte os og spørge, om vi har plads i vores kalender.

Få et uforpligtende tilbud 

 

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din tømreropgave

Vi vender tilbage hurtigst muligt.