Gulve

Gulve

Drømmer du om et nyt, eksklusivt og lækkert trægulv i din bolig?

Jeg hjælper dig med at gøre drømmen til virkelighed. Vi lægger alle former for gulve fra flydende klik-gulve til massive plankegulve efter dit valg af træsort, nuance og struktur.

Vi vejleder dig altid gerne om de forskellige produkters fordele og ulemper, fra træsort, nuance, materialepris og håndværkertimer, til rengøring, vedligeholdelse og holdbarhed.

Vi anbefaler især de populære mærker Dinesen og Junckers, som begge har utroligt spændende trægulve i deres sortiment. Trægulve, der emmer af klasse, liv og autenticitet – samt har en god slidstyrke og holdbarhed.

Gulvafhøvling

Jeg afhøvler, sliber og efterbehandler også gamle trægulve. Med en afhøvling af et gammelt slidt gulv, får du igen de smukke årer og strukturer frem i træet – og efterbehandlingen gør gulvet blødt og behageligt for dine fødder. Når vi er færdige med dit gamle gulv, er det som nyt. Og samtidig træffer du det mest bæredygtige valg!

Gulvvarme

Ønsker du at få indlagt gulvvarme samtidig med lægning af dit nye gulv, så sørger vi naturligvis for det. Du behøver kun at kommunikere med os. Vi sørger for, at VVS’er og elektriker leverer deres del af opgaven. Vi har dygtige samarbejdspartnere inden for alle de store håndværksfag, så du kan være helt tryg ved at overlade styringen til os.

Nyt trægulv i København, på Frederiksberg og Amager? Ring til os med det samme, så vi kan lave en aftale!

Få et uforpligtende tilbud 

 

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din tømreropgave

Vi vender tilbage hurtigst muligt.