Døre/Vinduer

Døre/Vinduer

Skal du have udskiftet døre og vinduer i dit hus eller din boligforening? Så er jeg parat til opgaven i hele Københavnsområdet. Vi har rutinen og arbejder samvittighedsfuldt med opgaven – uanset om du er privat boligejer, eller du står for udskiftningen af døre og vinduer i en andels- eller ejerforening.

jeg kan give fornuftige rabatter på vinduer og døre af de danske mærker Rationel, Outline og KPK. Her får du høj kvalitet for pengene, og produkter, der lever op til alle regler og anbefalinger for dansk byggeri. Vi vejleder dig gerne i beslutningsprocessen.

Vi måler grundigt op og bestiller de valgte produkter hjem, så du er sikker på, at vinduerne og dørene kommer med de helt rigtige mål og tilbehør.

Hvis du ønsker et vindue eller en terrassedør, hvor der før var en lukket mur, så klarer vi også det – ligesom du med valg af større vinduer og vinduespartier kan øge lysindfaldet i dit hjem.

Døre og vinduer i København, på Frederiksberg og Amager

Med base på Vesterbro ligger vi centralt for opgaver i indre København, på Frederiksberg, i brokvartererne og på Amager. Så brug din lokale håndværker!

Med nye energirigtige vinduer og døre gør du både noget godt for klimaet og dit energibudget. Og samtidig opgraderer du din boligs udseende både indvendigt og udvendigt.

Få et uforpligtende tilbud 

 

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din tømreropgave

Vi vender tilbage hurtigst muligt.